MAZDA Márkakereskedés és szerviz

Vadonatúj MAZDA 2

Már a szalonban!

Vadonatúj MAZDA 2

Design és stílus

Vadonatúj MAZDA 2

A sportos kisautó igazi örömforrás

Műszaki adatok Műszaki adatokKépek KépekVideók VideókÁrlista ÁrlistaTartozékok Tartozékok
Letölthető dokumentumok:

Árlista

Felszereltség

Mazda 2 katalógus


Mazda2


SKYACTIV TECHNOLÓGIA


Mazda 2 SKYACTIV

A reakciókész és élénk menetdinamika üzemanyag-takarékossággal és kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel párosul. Ehhez a kisautóhoz optimalizáltuk a motorokat és a sebességváltókat, és könnyebb, erősebb karosszériát és alvázat fejlesztettünk ki. Így a teljesen megújult Mazda2-ben kiemelkedő menettulajdonságokat, finom reakciókat és kiemelkedően jó biztonsági jellemzőket tapasztalhat.

Teljesítmény

MZD connect

A nagy pontosságú dízel feltöltésszabályozásnak köszönhetően a Mazda2 a gázpedál lenyomására tökéletes harmóniában reagál, a Jinba Ittai elvének megfelelően.

TSR

A közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer automatikusan észleli a sebességhatárokat, illetve a ‘Stop’ és a ‘Behajtani tilos’ táblákat, és továbbítja az információt a vezetőnek.

MZD connect

MZD Connect

Élvezze az egyszerű és biztonságos, pár mozdulattal vezérelhető, a rendszerrel kompatibilis okostelefonokkal megvalósítható, zeneszámokhoz, közösségi médiához és szöveges üzenetekhez történő hozzáférést az új Mazda2 prémium minőségű belső terének kényelmében.

MZD connect

Az MZD Connect rendszernek a nagyméretű, 7"-os színes érintőképernyős kijelző és az intuitív multimédiavezérlő segítségével történő, minimális erőfeszítést igénylő vezérlése azt szolgálja, hogy Ön a vezetésre tudjon koncentrálni. (*Attraction felszereltségi szinttől)

i-ACTIVSENSE

Korszerű biztonságtechnológia

iactivesense

A korszerű biztonságtechnológia védelmet, biztonságot és kényelmet garantál a forgalmas városi utcákon és az országúton egyaránt. Az új Mazda2 egy sor aktív és passzív biztonsági elemet tartalmaz, így többek között az intelligens városi fékasszisztenst*(SCBS), amely automatikusan működésbe hozza a fékrendszert, amennyiben egy alacsony sebességű frontális ütközést valószínűsít. (*Revolution Top felszereltségben.)

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő

Tolatás közben érzékeli az akadályokat, más autókat, kerékpárosokat és gyalogosokat.