MAZDA Márkakereskedés és szerviz

A vadonatúj Mazda MX-5

Egy ikon evolúciója

A vadonatúj Mazda MX-5

Egy ikon evolúciója

A vadonatúj Mazda MX-5

Egy ikon evolúciója

Műszaki adatok Műszaki adatokKépek KépekVideók VideókÁrlista ÁrlistaMX-5 Tartozékok MX-5 Tartozékok
Letölthető dokumentumok:


Árlista

Katalógus

2017-es MAZDA MX-5


MAZDA MX-5 RF


MAZDA MX5 RF

A gondos odafigyeléssel, precízen kialakított, csepp alakú fülke a luxus élményét nyújtja, és lezárt tető mellett nyugodt és csendes vezetési környezetet biztosít.


KODO Design

MAZDA MX5

A pulzusa rögtön meg fog emelkedni, ha már csak rápillant a díjnyertes KODO A mozgás lelke designra. Az MX-5 dinamikusan áramló vonalai a lendület és a vitalitás érzését keltik, miközben az erős, szilárd állása a stabil és agilis úttartást sugallja. Az elegáns, intuitív módon kialakított beltér panorámás kilátást nyújt az utastérből, amely még gyönyörűbb, ha lehajtott tetővel utazik.


SKYACTIV TECHNOLÓGIA

Mazda MX-5 karosszéria

A SKYACTIV technológiával épített vadonatúj MX-5 összesen 100 kg-mal könnyebb a kecsesebb és merevebb karosszériával, valamint a manapság ismert lehető legalacsonyabb súlyponttal. A továbbfejlesztett fékek gyakorlatilag a vezető testének a meghosszabbításaként működnek, ezzel is tükrözve a Jinba Ittai vezető-és-autó-mint-egység dinamikát.


SKYACTIV-G motorok

SKYACTIV-G motor

A speciálisan erre a célra kifejlesztett SKYACTIV-G motorok alacsony kibocsátás mellett maximális teljesítményt nyújtanak, így mindkét jellemzőből a legjobbat nyújtják.


Műszerfal

MX-5 műszerfal

A Mazda MX-5 RF a műszerfalon 4,6 hüvelykes, színes TFT LCD kijelzővel rendelkezik.


MZD Connect

MZD connect

A következő generációs autón belüli kapcsolat lehetővé teszi, hogy az ujjhegyével egyszerűen és biztonságosan férjen hozzá az összes zenéjéhez, a Facebookhoz, a Twitterhez vagy egyéb dokumentumához. Minden információ megjelenik a 7"-es, színes érintőképernyőn, amely szemmagasságban helyezkedik el, így folyamatosan figyelheti az utat. A közlekedési jelentésekkel és a felhasználóbarát navigációs rendszerünk utasításaival mindig tudni fogja, merre jár.


i-ACTIVSENSE

iActivsense

 

A Mazda MX-5 a legmodernebb technológiákat használja, hogy minden eddiginél nagyobb biztonságban legyen. A funkciók tartalmazzák a Holttér figyelést, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és a LED-es fényszórókat, amelyek automatikusan bekapcsolnak, ha szükség van rájuk. Tehát az i-ACTIVSENSE segítségével nyugodtabb és élvezetesebb vezetésre nyílik lehetősége.


Sáv elhagyás riasztás

Sáv elhagyás riasztás

 

Készen a váratlanra. A kamerák észlelik, ha az autó akaratlanul kilépne a haladási sávból és – ezt megelőzendő – hallható és látható jelzéssel figyelmeztetik a vezetőt a veszélyre. (Attraction felszereltségi szinttől).

Motor választék
    G130 G160
Hengerűrtartalom cm3 1.496 1.998
Teljesítmény kW/LE 96/130 118/160
Gyorsulás (0-100 km/h) sec. 8,3 7,3
Legnagyobb sebesség Km/h 204 214
Nyomaték Nm 150 / 4.800 204 / 4.600
Fogyasztás l 6,0 6,6
CO2 kibocsátás g/km 139 / EU6 154 / EU6